Krokar monterade i cykelförrådet

För att öka kapaciteten i vårt cykelförråd så har styrelsen monterat olika typer av krokar där. De sitter i olika nivåer för att passa till olika ändamål och till olika användare. En positiv effekt är att detta underlättar för er som använder cykeln regelbundet. Vet ni med er att ni inte använder er cykel varje vecka så ber vi er hänga upp den mellan turerna. Parkera alltid er cykel så att den inte försvårar passage i mittgången. Kom också ihåg att cykelförrådet INTE är avsett för mc eller mopeder.

cykelförråd

Besiktning av balkongerna

Besiktning av balkongerna kommer att ske torsdag 14/11 från kl. 1100. Besiktningen sker i form av ett urval.

Vi behöver därför tillgång till ett antal (minst 16) lägenheter.
Du som är intresserad och/eller hemma skall anmäla dig till styrelsen@brfrudan.se senast fredagen den 1/11. Ange balkongbesiktning i ärenderaden och förstås namn och lägenhetsnummer i texten samt eventuella upptäckta fel. Avisering med nyckelhantering kommer sedan att ske under vecka 44.

Byte av plyfaskivor vid entréerna

Inom de närmaste dagarna kommer plyfaskivorna att bytas, dvs. de skivor vid huvudentréerna som har kodlås, belysning och portnummer. Skälet till att de byts ut är att de är felaktiga och inte står emot väder och vind. Arbetet kommer att utföras av Hebrandt Bygg Ab.

Dörrstoppar i trapphus och källare

Eftersom många i föreningen önskat dörrstoppar så har styrelsen nu införskaffat sådana. De finns i två olika smarta modeller. En lite större som liknar en sopskyffel och en lite mindre kilformad. Till en början är den större placerad i de portar som vetter mot gatan och den mindre i portar som vetter in mot gården.

dörrstopp

Brf. Rudan har fått en ny hemsida

Brf. Rudan har från och med idag en ny hemsida. Sidan har en helt ny struktur som är gjord för att det ska vara lättare att hitta information, det finns dessutom en eminent sökfunktion för att underlätta ytterligare. Hemsidan kommer i fortsättningen att vara föreningens primära informationskanal, så titta gärna in regelbundet för att hålla dig uppdaterad.
Läs mer

Höstfest 12/10

Hjärtligt välkomna till Brf. Rudans officiella höstfest!

Samling vid lekplatsen lördag den 12:e oktober kl 12. Vi kommer att kratta, sopa, plocka skräp och se till att allt är fint inför vintern. Efteråt bjuds det på korv och dricka.
Container för att slänga grovsopor kommer att finnas.

OBS! Not från styrelsen: De gemensamma ytorna i förrådet får ej användas för lagring av möblemang och dylikt och allt som förvaras på de gemensamma ytorna kommer att forslas bort i samband med höststädningen.

MVH Trivselgruppen