Justering och utbyte av värme- och varmvattenmätare.

Tisdagen den 3/12 08.30-16.00 kommer Minol att behöva tillträde till 12 lägenheter för att byta ut och eller justera mätutrustningen för värme och varmvatten. De aktuella lägenheterna aviseras tisdagen 26/11 och det är viktigt att vi får tillträde till dessa lägenheter. Om ni inte kan vara hemma så skall märkt nyckel lämnas till Sten Anderberg Solgatan 16 (vån 7) måndagen 2/12 från 17.00.

Styrelsen

Under kvällen är varmvattnet avstängt i Rudviken

Följanade information är hämtad från www.norrenergi.se:

På grund av en läcka är värmen och varmvattnet avstängt till fastigheterna på Västra vägen, Solgatan samt fastigheterna i Rudviken. Avstängningen gäller även Shellmacken på Västra vägen. Vi arbetar intensivt för att avhjälpa problemet men beräknar att avbrottet kommer att pågå under kvällen och för vissa av våra kunder även under natten. Vi beklagar de olägenheter som vi förstår att detta innebär.

Brf Rudan byter ekonomisk förvaltare

Vår nuvarande förvaltare Frubo AB har på ett utmärkt sätt skött sitt uppdrag, men det faktum att de har sitt säte i Linköping är något opraktiskt. Vi har därför letat efter en förvaltare med säte i Stockholmsområdet och efter att ha tagit in offerter från ett antal förvaltare så har vi noggrant övervägt alternativen och valt Hemgården Byggnads AB i Nacka. Bytetkommer att ske vid årsskiftet.

Avsikten är att aviseringen för jan-mars 2014 skall skötas av den nya förvaltaren och att avierna skall kunna skickas ut under december månad. Av naturliga skäl kan de komma senare än vad vi är vana vid.

Hemgården kommer att lägga ut information till samtliga bostadsrättsägare så snart det är möjligt.

Styrelsen