Skriftlig ursäkt från Open Universe

Styrelsen har fått följande skriftliga ursäkt från Open Universe efter allt strul de orsakat i samband med uppgraderingen av fibernätet.

Jag och Open Universe vill med detta mail be om ursäkt för att den uppgradering av utrustning i fibernätet som vi genomfört orsakat en del följdfel och brister i leveransen till era operatörer. Detta innebar vad vi förstår även en del fel för era medlemmar under tiden för uppgraderingen.
Läs mer

Parkeringstillstånd i garaget

Från och med 27/2 kommer Q-park att kontrollera listor över uthyrda garageplatser istället för att kontrollera parkeringstillstånd i bilarna. Q-park kommer alltså inte att kunna bötfälla en bil som felaktigt står på någons hyrda p-plats. Om detta skulle inträffa så kontakta Q-Park (kontaktuppgifter finns på kontaktsidan).

Årsmöte i Brf Rudan – Information från valberedningen

Vid föreningens årsmöte 2014 utsågs vi, Jonas och Jan, att utgöra valberedning och vår uppgift är att föreslå kandidater till föreningens styrelse.

I april är det årsmöte igen och då kommer det att behöva väljas ett litet antal nya ledamöter till styrelsen. Vi ser gärna att kandidaterna har erfarenhet av styrelsearbete och kunskap om ekonomi och redovisning är ett stort plus.
Läs mer