Cyklar som saknar ägare

Vi skrev i september 2015 ett inlägg om cyklar som saknade ägare. Cyklarna på bilden nedan har sedan dess förvarats i förrådet på Solgatan 8.

cyklar

Idag städades förråden och då flyttades de cyklar som fortfarande saknar ägare till garaget under uppfartsrampen. Cyklarna kommer inom kort skänkas till Cykelköket Solna.

Mvh Styrelsen

Vänligen släng inte fimpar på marken

cigg

Under städningen av området idag hittade vi fler fimpar än tidigare. Några syns här på bilden ovan. De flesta av fimparna låg på innergården precis utanför ingången till våra portar i Brf Rudan. Barn leker och rör sig framför allt på innergården och vi ber er därför att inte slänga fimpar på marken. Tack till er som visar hänsyn och tänker på miljön.

Mvh Trivselgruppen & Styrelsen

Tack för ert deltagande idag

gruppbild Brf Rudan Städdag 2016

Vi vill tacka alla som kom på Brf Rudans vårfest idag! Det bjöds på sol, lite hagel, kaffe, korv, saft och trevligt sällskap. Härligt att se så många hjälpa till att städa, kratta och sopa.

Mvh Trivselgruppen & Styrelsen

Hjärtligt välkomna till BRF Rudans officiella vårfest

Samling vid lekplatsen lördag den 23e april kl 12. Vi kommer att kratta, sopa, plocka skräp och se till att vi har en fortsatt trivsam utemiljö. Efteråt bjuds det på korv och dricka, sponsrat av Manuel Campos från Svensk Fastighetsförmedling.

Container för att slänga grovsopor kommer att finnas.

OBS! Styrelsen: i samband med städningen så kommer de omhändertagna cyklar som nu förvaras i förrådet på Solgatan 8 att flyttas.

Mvh Trivselgruppen