Garage och parkering

Parkeringshuset är försett med passersystem och är låst dygnet runt med Aimo Park som bevakningsföretag. Garageplatserna kostar för medlemmar 850 kr/månad för bil och 350 kr/månad för MC. För externa gäster kostar en parkeringsplats 950/månaden. Garaget erbjuder platser både med och utan motor-värmaruttag. Det finns även ett antal platser med laddboxar till el-bilar som kostar 1200 kr för medlemmar och 1300 kr för externa hyresgäster.

Om du vill hyra en garageplats så kontaktar du Aimo Parks kundtjänst på tel 0771-96 90 00.

Du kommer att få en ”nyckeltagg” till garaget. Taggen lägger du mot en avläsare som är monterad på en stolpe utanför garaget och vid samtliga entréer till garaget. Porten öppnas automatiskt när du ska åka ut från garaget, åk sakta mot porten.

För dig som tänker skaffa garageplats på mellanplanet är det viktigt att veta att rampen har en enkelfil. Det finns en rödljusfunktion som markerar om det är en mötande bil på väg.

Utöver garaget så har föreningen inga parkeringsplatser utan endast på- och avlastningsplatser (10 min) samt en handikapparkering. Övrig parkering hänvisas till Solna Stads parkeringsplatser.

Datumparkering kring BRF Rudan ser 2022-08 ut så här

Klicka här för fullstorlek på bilden nedan