Garage och parkering

Parkeringshuset är försett med passersystem och är låst dygnet runt med Aimo Park som bevakningsföretag. Garageplatserna kostar för medlemmar 935 kr/månad för bil och 385 kr/månad för MC. För externa gäster kostar en parkeringsplats 1045/månaden. Garaget erbjuder platser både med och utan motor-värmaruttag. Det finns även ett antal platser med laddboxar till el-bilar som kostar 1200 kr för medlemmar och 1300 kr för externa hyresgäster.

Om du vill hyra en garageplats så kontaktar du Aimo Parks kundtjänst på tel 0771-96 90 00.

För att komma in i garaget behövs en app från företaget Parakey. Appen installerar du i din mobiltelefon. Den används som fjärrkontroll för att öppna garagedörrarna och garageporten (bluetooth). Inga nycklar eller taggar behövs. Mer utförlig info kan du få genom att kontakta Aimo Park När du ska ut med ditt fordon öppnas porten automatiskt. Åk sakta mot porten.

För dig som tänker skaffa garageplats på mellanplanet är det viktigt att veta att rampen har en enkelfil. Det finns en rödljusfunktion som markerar om det är ett mötande fordon på väg.

Utöver garaget så har föreningen inga parkeringsplatser utan endast på- och avlastningsplatser (10 min) samt en handikapparkering. Övrig parkering hänvisas till Solna Stads parkeringsplatser.

Datumparkering kring BRF Rudan ser (2022-08) ut så här

Klicka här för fullstorlek på bilden nedan