Vattenläcka – mer info

Vi har haft en stor vattenläcka från undercentralen i källaren på Solgatan 16. Vattnet är utpumpat med hjälp av brandkåren, läckan är lagad och avfuktning pågår (OCAB). Avfuktning kommer att pågå under några veckor.

Samtliga källarförråd i port 16 har haft inträngande vatten och kartonger med mera är fuktskadade. Förråd på innergården och i Solgatan 8 är ej påverkade av läckan.

Hissen står stilla och kommer att fungera senast under torsdagen. Kanske tidigare.

Alla som har källarförråd bör kontrollera sitt förråd, ta bort fuktskadade kartonger och annat som är förstört. Ju snabbare alla ser till att ta bort fuktskadat material desto fortare går avfuktningen.

Vi kommer att ställa upp en container utanför port 16 imorgon, under torsdagen, där ni kan lägga i blöta kartonger och andra grovsopor. Dock inget elektriskt som tex ljusstakar, lampor och andra elartiklar. För mindre elartiklar och andra sopor som ej lämpas som grovsopor, finns varje torsdag kl 17-17.30 en mobil miljöstation uppställd på Solna Centrum-torget.

Fastighetsförsäkringen ersätter inte privat skadad egendom utan ni måste på egen hand vända er till ert hemförsäkringsbolag gällande skadade saker i ert förråd. Använd de mail ni fått från styrelsen där det klart framgår vad som har hänt.

Hälsningar,
Styrelsen, BRF Rudan