Info om betalning av garagehyran

qpark

Som vi tidigare har meddelat tar Q-Park AB över uthyrning och avisering av föreningens parkeringsplatser i garaget från 1 december. Det innebär att ni kommer att få nya avier avseende garagehyran för december månad från Q-Park AB inom de närmaste dagarna. Du som tidigare blivit aviserad från Hemgården AB för både månadsavgift och garagehyra avseende december i en och samma avi kommer att få en ny avi innehållande endast månadsavgiften för lägenheten.
Klicka på denna länk för info om e-faktura och autogiro.

För dig som har autogiro gäller följande: För att kommande betalningar till Q-Park skall fungera, behöver du lämna ett nytt autogiromedgivande till dem. Blankett kommer att skickas ut från Q-Park för påskrift av dig. När det gäller betalning av december månads garagehyra får du göra den manuellt med utskickad avi från Q-Park.

För att undvika dubbel betalning av decemberhyran för din garageplats kommer Hemgården att justera månadsbeloppet med motsvarande belopp för garagehyran.

Så sammanfattningsvis: Betala din garageplats för december månad med avin som kommer från Q-Park och betala din månadsavgift för lägenheten avseende december med den nya avin från Hemgården. Båda avierna skall betalas senast den 30 november. Har du autogiro kommer endast månadsavgiften för lägenheten att dras från ditt konto.

För dig som inte hyr någon garageplats blir det ingen ändring. Du betalar som vanligt med avin du fått av Hemgården eller med autogiro.