Inventering av garagenycklar (tags)

Vi behöver inventera alla garagenycklar, så kallade tags, då det saknas en komplett förteckning över  utlämnade nycklar till garaget på Solgatan 6. Vi ber dig därför rapportera numret på dina nycklar till följande e-postadress: inv.solgatan6@q-park.se. Vi behöver ditt svar senast den 30 september. Vänligen uppge namn, adress, lägenhetsnummer, p-plats nr tillsammans med nyckelnumret.

Tack för din medverkan.

Med vänlig hälsning
Q-Park AB

Städning av Cykelförråd

Vi har nu bestämt att cykelförrådet för BRF Rudan ska rensas ut. Många cyklar i cykelförrådet och ute i cykelställen saknar ägare. Samtliga cyklar kommer märkas upp med tejp. Vi ber därför alla cykelägare att gå till cykelförrådet samt cykelstället och ta bort tejp på de cyklar som de äger. De cyklar som fortfarande har tejp kommer att flyttas till ett annat förråd i slutet av oktober för att i början av nästa år skänkas till Cykelköket Solna.

2-årsbesiktning – Slutbesiktning

IKANO kommer under 2 dagar 21-22/9 från kl. 8-16 att genomföra en 2-årsbesiktning – slutbesiktning.

Det är viktigt att IKANO får tillträde till din lägenhet för att kunna utföra besiktning av din lägenhet.

Om du inte kan närvara / öppna själv vid besiktningstillfället måste du ordna så att någon öppnar alt. lämna in nyckeln till styrelsen på utsatt tid söndagen den 20/9 kl. 17-17:30 (styrelserummet Solgatan 8). Återlämning av nycklar sker onsdagen den 23/9 kl. 17-17:30 på samma plats.

OBS! Tidplanen nedan har uppdaterats den 2 september. OBS!
Klicka här för att se tidplan när din lägenhet besiktigas.